6.10.06

L'ADN sembla assenyalar Colom com a català


TECNO CIENCIA
http://www.tecnociencia.org
Diario gratuito de divulgación científico-técnica
Septiembre 2006 (Año 1 - Nº5)


DESCUBRIENDO LOS ENIGMAS DE COLÓN
Técnicas genéticas permiten desvelar los enigmas de Colón en el V Centenario de su muerte


El navegante que descubrió América ha sido uno de los personajes más enigmáticos de la historia, hasta ahora tanto su origen como el lugar donde descansaban sus restos no estaban claros. Sin embargo, ya podemos decir que los restos que se encuentran en la Catedral de Sevilla pertenecen a Cristóbal Colón, y que su origen fue probablemente catalán.

Éstas son las principales conclusiones a las que ha llegado el equipo de investigadores de la Universidad de Granada que durante dos años ha analizado los restos del navegante y de varios familiares.


Un parell de parraf interesants de l'article:


Por otra parte, el recipiente de metal contenía restos de arcilla y yeso que se están cotejando con catas del terreno en Valladolid, Sevilla y República Dominicana.
(Mira que si s'adonant de que a Valladolid no hi va ser di ne dap!!!)


Sin embargo, como ha apuntado el profesor Lorente «el ADN puede aportar datos para reinterpretar la historia, pero la historia no va a cambiar».
((Ho sento pel tal Lorente, però no en té ni ideia de la que caura al damunt!!!!)



Seguim endavant!!!!!!!
La sobirania no es demana, no es guanya, és proclama!

Eric Barrat

www.HistoCat.cat

3 Comments:

Blogger Quina creu! said...

És curiós, perquè el text de l'article no es correspon amb el que diu l'extracte. Segons el text, encara no tenen els resultats i pot ser que, quan els tinguin, tampoc no permetin d'aclarir l'enigma. En canvi, l'extracte dóna com a molt probable que Colom era català (?). No s'entén.

Si hi afegim el text extraviat de l'acusació de Bobadilla, trobat "casualment" justament ara, tot plegat sembla com si s'estiguessin posant la bena abans de la ferida.

Sembla com si, en el fons, tots sabessin que era català.

1:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Són maldestres però molt males persones. Ja fa temps que estan desprestigiant en Colom, fins i tot de forma súbtil, no sé si vau llegir un article del Juli Capella fa uns dies a la contraportada d'el Periódico, bé el resum és que per culpa d'en Colom ara molta gent té addicció a fumar i té càncer i es mor. Bé, sense comentaris.

4:14 p. m.  
Blogger RepOfCat said...

Cal buscar en la versió en pdf secció especial, el final de la revista. La versió en html no està.

10:13 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home