23.5.07

"El español de la historia" a Antena3

Antena3 va començar fa poc un programa anomenat "El español de la historia" on els espectadors españols triaven qui consideraven l'espanyol de la història. Aquest programa, que funcionava en forma de rànking, va finalitzar ahir amb el resultat del rei Joan Carles I com a "espanyol de la història", seguit d'en Miguel de Cervantes i d'en Cristóbal Colón. I no, no és cap broma, és veritat. Aquest resultat, que per mi que ha estat manipulat per la direcció del concurs (ja que n'estic segur que el resultat real és David Bisbal de guanyador, seguit de la Pantoja i en Pocholo) per a intentar maquillar la realitat d'un país d'analfabets, diu molt de què és Espanya. Però aquest resultat també m'indica la necessitat i dificultat alhora de fer conèixer les biografies reals i la història no manipulada d'en Joan Miquel Servent i d'en Joan Colom i Bertran.

Cal treballar i aconseguir que els catalans acceptem la nostra veritable història, sobretot perquè evidenciarà què és Espanya i les mentides de l'Estat Espanyol, el nom del qual ja és una falàcia, ja que l'estat és un Estat Castellà, i Espanya és el pseudònim de Castella.

www.HistoCat.cat

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Quina gent més miserable estan fets aquests castellanots. Això passa de taca d'oli, posen com a candidat a "Español de la Historia" a en Cristòfor Colom, quan ells defensen a capa i espasa que era genovés i, per tant, italià. En el fons, el que passa és que saben perfectament que fou català i, aplicant la seva lògica colonial, fou espanyol. Quins collons!

4:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

xDDD ja vaig veure que de candidats estava el Cristobal "Colón", però no em pensava mai que.... muahaha xDDD

Realment cada dia entenc millor que vol dir el Jordi Bilbeny quan a la pregunta "i la novel·la que volies escriure de colom?" respón "ara la ficció m'avorreix", ja que la realitat dels nostres veïns supera l'imaginació del psicòtic més drogat.

Àlex Sendra

10:10 p. m.  
Blogger Xevi said...

Quanta raó tenia en Cristòfor Despuig. Si els castellans menteixen d'allò que és clar, imagineu què deuen dir d'allò no clar...

2:00 p. m.  
Blogger Xevi said...

Una de les 9 finalistes del concurs ha estat "Santa Teresa de Jesús"...

9:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Els catalans també votaven en aquest programa. O no ho sabíeu?

I és gràcies als vots dels catalans com Cristòfol Colom va quedar tan destacat.

10:04 a. m.  
Blogger Xevi said...

dubto molt que els "CATALANS" votessins "El español de la historia". En tot cas votarien els xarnegos immigrants que viuen i treballen a Catalunya.

1:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim, per favor, no em diràs que no veus que des del principi la llista ja la tenien feta i que això de trucar és un negoci com un altre.

anònim, que ja tenim una edat per anar anant pel món amb el lliri a la mà....

Alex Sendra

10:19 p. m.  
Blogger Alejandro__Sendra said...

Nº 1 -- L'assasí de germans, cardador de Barbares Reys i lider d'audiència la nit de nadal, el nascut a Roma Juan cadlos pdimedo

Nº 2 -- Cervantes -- De Xixona ( Catalunya sud )

Nº 3 -- "Colong" -- Genovés de Barcelona

Nº 4 -- La que porta les banyes entre la corona, la grega Sofia ( Grega, no com el Català "El GRECo" ), més llepaculisme messeytari als borbons. Diuen d'ella que "és molt professional". Ja ho havia sentit d'altres dones.

Nº 5 -- El Suarez, messetari, aquell que se'n en fotia de que els bascos vulgueren fer servir la seua llengua a les seues universitats

Nº 6 -- Ramón y Cajal, Aragonés, No Castellà.

Nº 7 -- El Paràsit futur, el nen dels Borbons, del que encara no estan prou agraïts al cel que no haja eixit tan subnormal com sa germana gran. Vinga llepar el que calgui als Borbons, l'única monarquia reinstaurada d'Europa. Perdó, he dit Europa, quina badada.

Nº 8 -- Picasso, Aquell que dormia sempre amb una bandera catalana sobre el seu llit, anara on anara, aquell que quan li preguntaven responia que era català, aquel que va dir que el Guernika no tornara a Espanya si no era en república i s'ho van passar pel forro.

Nº 9 -- Santa Teresa, Catalana de València.

Nº 10 -- Felipe Gonzalez, andalús:
"El terrorismo en el País Vasco es una cuestión de orden público, pero el verdadero peligro es el hecho diferencial catalán".

Declaracions fetes al seminari sobre la transició celebrat a Toledo el mes de maig de 1984.

Nº 11 -- Isabel la catòlica, ja sabeu, va esdevindre important al fer descobrir Amèrica fent salpar les naus des d'un riu on els peixos van de cantell perquè si no toquen de panxa al fons.


.....I amb aquest lamentable panorama, algú es creu seriosament que el Franco haja quedat realment en un trist Nº 22 ?

Catalunya ha d'assolir l'independència encara que només siga per un tema d'higiene bàsica, aquests de ponent tenen un problema, que s'ho facen mirar tot sols.

11:20 p. m.  
Blogger Xevi said...

Sendra, ets gran, enorme, ja t'ho he dit mil cops per la RFR.

1:46 p. m.  
Blogger Alejandro__Sendra said...

Segur que això li ho diu vosté a totes.

Demostre'm que no és així! Menys paraules d'amor senzilles i tendres i més pagar-se una cervessa a l'hora de la veritat! Que sou insolidaris i molt vuestrus!

10:59 p. m.  
Blogger Talaiòtic said...

Se la saben llarga aquests castellans. Jo crec que han inclòs en Colom per d'aquí 100 anys poder dir: "Ho veieu com no és veritat que vam falsificar res? Nosaltres ja reconeixíem que en Colom era espanyol, això que vam falsificar la història a favor nostre és un invent dels catalans..."

1:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

L'anècdota poc comentada és que el terme Espanya i encara més el d'espanyol, i per descomptat la bandera espanyola, els hi hem atorgat els catalans en el nostre secular intent d'avenir-nos amb els veïns i per tant suavitzar la "trompada" que això ha representat sempre... Ells sempre han acabat donant-li la volta i identificar-ho amb la seva única i exclusiva visió mesetària. El terme Espanya és tan català com Catalunya, Alemanya, Bretanya, és la catalanització d'Hispania (JAUME I, Llibre dels feits), i el terme espanyol, catalaníssim, un terme derivat en tò irònic per referir-nos al "personal" de la Espanya. A la Real Acadèmia, van per la 23ena revisió del terme i, encara van dient "que viene del provenzal 'espaignol'"?? La versió castellana del terme seria "españuelo", ridícul no? O "espánico", com de la mateixa manera és "británico" un de Bretanya.

2:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Portugal ganó el Dr. Oliveira de Salazar

10:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Los Reyes Católicos y Cervantes, importante elementos de la Hª de España

10:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això és una còpia barata (per la rapidesa i cutreria) d'El favorit que van fer a TV3.

3:38 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home